პეკინური კომბოსტოთი მომზადებული გემრიელი კერძები

პეკინური კომბოსტო — დაბალკალორიული პროდუქტია (16 კკლ 100 გრამში) — შეგიძლიათ მიირთვათ კილოგრამობით და გახდეთ. ბოსტნეულში დიდი რაოდენობით ვიტამინებია, რომლებიც კუჭის მიკროფლორას კვებავენ და საკვების გადამუშავების სტიმულს ახდენენ. ასევე, ორგანიზმიდან ტოქსინებს გამოდევნიან.

იმისთვის, რომ ყველა დადებითი მახასიათებელი შეინარჩუნოთ, ის სწორად უნდა მოამზადოღ. წარმოგიდგენთ 5 კერძს ამ არაჩვეულებრივი კომბოსტოთი.

როგორ მოვამზადოთ პეკინური კომბოსტო

როგორ გავრეცხოთ
ჩვეულებრივი კომბოსტოსგან განსხვავებით, ამის ფოთლები არც ისე მჭიდროდ ეკვრიან ერთმანეთს. უბრალოდ გარეცხეთ ფოთლის გარეთა ნაწილები.

  • თუ მთლიანი ნაყოფის გამოყენებას გეგმავთ, მოათავსეთ ნიჟარაში, წყლის ნაკადში.
  • თუ ნაწილის გამოყენება გსურთ, მთლიანად ნუ გარეცხავთ. ფოლებს შორის დარჩენილი წყალი მათ ლპობას გამოიწვევს.

როგორ დავჭრათ

დიასახლისები მას თეთრ ნაწილს აჭრიან. ეს უნდა გააკეთოთ მაშინ, როცა ტოლმას ამზადებთ. სხვა შემთხვევაში შეგიძლიათ მისი მთლიანად გამოყენება.

პეკინური კომბოსტოს განსაკუთრებულობა იმაშია, რომ სასარგებლო ელემენტებს არათანაბრად შეიცავს. მწვანე ნაწილი ვიტამინი C-თი, თეთრი კი A და K-თი გამოირჩევა. ეს ნაწილი უფრო წვნიანია. მომზადებამდე მოაცალეთ დაზიანებული ფოთლები.

ეს არის უნივერსალური ბოსტნეული, რომელსაც კომბოსტოს და სალათის ფურცლის თვისებები გაერთიანებული აქვს. გთავაზობთ რისი მომზადება შეგიძლიათ.

სალათა “მირაბელი”

წვნიანი, უჩვეულო, გემრიელი…. ინგრედიენტების ასეთი შეთანხმება ყველას აღტაცებაში მოიყვანს. ანაყრებს და არც კალორიულია.

რულეტი

მსუბუქი და ორიგინალური წასახემსებელი. არომატი ჯადოსნურია.

სალათა კრაბის ჩხირებით
უკეთეს ვერაფერს მოიფიქრებთ, თუ სტუმრები გზაში არიან.

სალათი მოხარშული ძეხვით

პეკინური კომბოსტოს წყალობით გაცილებით წვნიანი და ჰაეროვანი გამოდის.

სალათა “ადამი და ევა”

ამ სალთის გემო სამოთხის სიამოვნებას უტოლდება. მდიდარი ინგრედიენტები და ორიგინალური მორთულობა.

 

შედეგი პროფუქტების ხარისხზეა დამოკიდებული.