პური მიკროტალღურ ღუმელში

გსურთ მაღაზიის პურის ალტერნატივა?  მასში არაა ფქვილი, საფუარი, ზეთი და სახამებელი. “აბა რა არის?” – იკითხავთ თქვენ. ერთი დიდი სარგებელი! შვრიის პურის რეცეპტი სპეციალურად დუკანის დიეტისთვის შემუშავდა. გახდომის სისტემის ეფექტურობისთვის აუცილებელია მიიღოთ 2 ს.კ. შვრია დღეში. არ აქვს მნიშვნელობა რა სახით მიღებთ მათ: წყლით, კეფირით, წვენი, სალათით და ფაფით. მთავარია, მოხვდეს ორგანიზმში.

პურის მომზადებით ერთდროულად ორ კურდღელს დაიჭერთ: შეასრულებთ დიეტის პირობას და დანაყრდებით. ის მიკროტალღურ ღუმელში მზადდება. წამებში იზრდება და შემდეგ დღესაც კი ფუმფულა რჩება.

ინგრედიენტები

შვრიის ქატო 4 ს.კ.
კვერცხი 2 ც
კეფირი 2 ს.კ.
სოდა 0/25 ჩ.კ
მარილი

მომზადება

  1. აურიეთ პროდუქტები ჭიქაში ან ღრმა ჯამში.
  2. მოათავსეთ მიკროტალღურ ღუმელში ამავე ჭურჭლით ან მოათავსეთ ფორმებში. გამოაცხვეთ მაქსიმალურ ტემპერატურაზე 3-4.5 წუთი.