თუ ქათმის ხორცი მოგბეზრდათ, ინდაურს მიმართეთ. დიდი ჩიტის ფილე უფრო მსუყეა. ინდაურის კატლეტები ჰაეროვანი, სწრაფად გასაკეთებელი და გემრიელი გამოვა.
სასურველი შედეგისთვის, ფარშს კვერცხი არ დაუმატოთ, შეცვალეთ ის ხაჭოთი. ის სწრაფად იხსნება ინგრედიენტებში და კერძში არც იგრძნობა. ეს ყველაფერი არაა, საჭიროა რამდენიმე ხრიკი პიკანტური გემოსთვის:
ინგრედიენტები:
ინდაური 400გ
ხაჭო 100გ
კომბოსტო 100გ
ხახვი 1 ც
ოხრახუში
სუხარი 50 გ
მარილი, შავი პილპილი
მომზადება
ინდაურის ხორცი, სასურველია ფილე, კომბოსტო, ხაჭო და ხახვი ხორცსაკეპ მანქანაში გაატარეთ.
ფარშს დაქუცმაცებული ოხრახუში, მარილი და პილპილი დაუმატეთ და მაცივარში 40-60 წთ გააჩერეთ.
ტაფაზე გააცხელეთ კატლეტებისთვის შეწვისთვის საჭირო ნაღების კარაქი.
ფარშისგან კატლეტებს ფორმა მიეცით, შეწვით ერთი მხრიდან, შემდეგ მოატრიალეთ, კიდევ 2 3 წთ შეწვით. შემდეგ ტაფას თავსახური დააფარეთ, შეამცირეთ ცეცხლი და კატლეტები 5-7 წთ გააჩერეთ.
ასეთ კატლეტებს რეჰანი უხდებათ.