ეს რეცეპტი ჩიფსის მოყვარულებისთვისაა. კართოფილის ჩიფსი ნამდვილად გემრიელია, თუმცა არსებობს სხვა რეცეპტებიც რომელსაც არ ჭირდება კარტოფილი

მაკარონი – ეს არის უნივერსალური გარნირი ნებისმიერი ხორცისა თუ თევზის კერძისთვის. ცალკე პლუსია მისი სიიაფე და და მომზადების სისწრაფე. თუმცა არსებობს ერთი მაგრამ – მეორე დღის მაკარონი გემოს კარგავს. ამიტომ თუ სადილიდან მოგრჩათ ეს პროდუქტი, არ გადადოთ და მოამზადეთ მისგან ჩიფსები.

კარტოფილის ჩიფსისგან მაკარონისა სრულად განსხვავდება, თუმცა ესეც არის ხრაშუნა, არომატული და კარგი გასართობი ხემსი, განსაკუთრებით, ფილმის ყურების დროს.

ინგრედიენტები

  • ასი გ მაკარონი
  • 1,5 ს. კ. მაკარონი
  • 1,5 ს. კ. ფქვილი
  • ზეთი გემოვნებით
  • პაპრიკა გემოვნებით
  • ნივრის ფხვნილი გემოვნებით
  • მარილი გემოვნებით
  • ქარი გემოვნებით

მომზადება

  1. მაკარონი მოხარშე ან გამოიყენე უკვე მომზადებული.

  1. ფქვილი და სახამებელი შეურიე და მათ ნარევში ამოგანგლე მაკარონი თანაბრად.

  1. ღრმა ქვაბში გააცხელე ზეთი და ჩაყარე მასში მაკარონი. შეწვი მანამდე, სანამ ზედაპირზე არ ამოვა. შემდეგ ამოიღე ქაღალდის ხელსახოცზე ზედმეტი ცხიმის მოსაშორებლად.

  1. გადაიტანე მაკარონი ღრმა ჯამში და შეურიე ყველანაირი საკმაზი თანაბრად. მზად არის!

შეგიძლია გამოიყენო ნებისმიერი ფორმის მაკარონი და ასევე შეცვალო საკმაზი შენი გემოვნებით. გემრიელად მიირთვი!

გაუზიარე ეს საინტერესო რეცეპტი შენს მეგობრებს!

კომენტარის დატოვება