სოსისები ფენოვან ცომში. ცომს ტომატის სოუსი წაუსვით, პიკანტურობისთვის მდოგვი.

ეს რეცეპტი ნამდვილად განსაკუთრებულია და ყველანაირი შანსი აქვს საყვარელი გახდეს. ყველასთვის საყვარელი სოსისები და ცომი გაერთიანებულია და მშვენიერ ვარიანტს წარმოადგენს დიდი კამპანიისთვის.

გემო უფრო დამანაყრებელი რომ გამოვიდეს, ცომს ტომატის სოუსი წაუსვით. გემოს გაძლიერებისთვის კი იტალიური ბალახი  გამოიყენეთ. პიკანტურობისთვის მდოგვი!

ინგრედიენტები

რძიანი სოსისი 600 გ

ფენოვანი ცომი 500 გ

კვერცხის გული 1 ც

მომზადება

ცომი გაყინეთ, გააბრტყელეთ 0,3–0,5 მმ სისქით. ფენა მართკუთხედებად დაჭერით, სოსისის სისქის შესაბამისად. ყოველ მართკუთხა ნაწილზე სოსისი მოათავსეთ და ერთ ფენად გადაახვიეთ. რულეტი 2-3 სმ სისქის ნაჭრებად დაჭერით.

ღუმელზე დააფინეთ პერგამენტი და მოათავსეთ ნაჭრები. წაუსვით კვერცხის გული და გაზქურაში 15 წუთით 200 გრადუსზე მოათავსეთ.

თეფშს რულეტებით გაავსებთ! სწრაფად წაიხემსეთ და საყავრელი ადამიანებიც გაახარეთ.

Loading...