500გრ ყველი, კვერცხი და ფქვილი: ვნანობ, რომ აქამდე არ ვიცოდი ეს რეცეპტი.

ყველზე მომზადებული ფუნთუშები არც ისე ჯანსაღი საკვებია, თუმცა ხანდახან ოჯახის წევრების განებივრება ამ კერძით აუცილებელიც კია. გთავაზობთ ამ შესანიშნაობის მომზადების საიდუმლო წესებს.

საშინაო პონჩიკები

ინგრედიენტები

  • 500 გრამი მოცარელა ან მაგარი ყველი
  • 3 ს. კ. გახეხილი პარმეზანი
  • 1 კვერცხი
  • 100 გრამი ფქვილი
  • 0,5 ჩაის კოვზი ორეგანო
  • საფანელი
  • ზეთი

მომზადება

1. აურიეთ გახეხილი მაგარი ყველი ან მოცარელა, კვერცხი და პარმეზანი.

2. დაამატეთ ფქვილი და ორეგანო.

3. მოზილეთ მაგარი ცომი.

4. მოამრგვალეთ პატარა ბურთები ყველის ცომისგან. ამ რაოდენიბის ცომით დაახლოებით 40 ბურთულა უნდა გამოვიდეს!

5. ამოავლეთ ბურთულები საფანელში.

6. შეწვით საოცარი ბურთულები ზეთში.

7. ოქროსფერი ფუნთუშა წელვადი შიგთავსით მზადაა!

8. აუცილებლად უნდა სინჯოთ მისი მომზადება…

ეს ფუნთუშები ძალიან სწრაფად და მარტივად მზადდება!

ურჩიეთ ეს საოცარი რეცეპტი თქვენს ახლობლებსაც, მათ ძალიან მოეწონებათ!

Loading...